Botox är till för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att ge volym och ge ett lyft till hela ditt ansikte. Botox används oftast till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna vi har där, men är även användbart för behandling av exempelvis svett på händer och fötter. Botox i pannan används när du vill åtgärda en rynka mellan ögonbrynen, få bort arga rynkan eller vill få bort linjer i pannan.Botox Stockholm, Göteborg – Pris från 2000 kr | MyBotox Clinic

Det finns många muskler i ansiktet och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som resulterar i linjer i pannan eller rynkig panna. Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling göteborg ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet för att nämna några olika områden.

Botox är inte bara till för att bättra på sin skönhet, utan är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är en effektiv metod mot migrän och för att skapa lugn i överspända muskler. När du behandlar med botox i pannan lugnar du musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.

Botox pris

Botox varierar i pris. Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox är det olika priser.
Exempelvis om du vill behandla botox panna, botox ögon eller botox kämuskler för att nämna ett par av områdena som går att behandla.

En detaljerad offert ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botox injiceringen. Ni diskuterar vilket område du vill ha behandling med botox, om du gjort botox förut eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin syn på vilken behandling med botox som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.

Botox injektion – Procedur?

Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din injicering. Därefter har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att ta dig igenom behandlingen, kostnad och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort injicering tidigare, så vill vi att du är trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge dig all information om din behandling.

Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox effekt

När kommer effekten av botox? Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.